ტელეფონი: +995 322 55 08 18

როგორ ავირჩიოთ პროფესიონალური "ფრის" აპარატი

როგორ ავირჩიოთ პროფესიონალური "ფრის" აპარატი

calendar   06-11-2021
როგორ ავირჩიოთ პროფესიონალური "ფრის" აპარატი

"ფრის აპარატი"   პროფესიონალური თერმული აღჭურვილობაა. ტექნიკა მარტივია მოხმარებისას. კარტოფილი ფრი, დონატი, ხრაშუნა ქათმის ფრთები კვების ობიექტების ვიზიტორებში დიდი მოთხოვნით სარგებლობს.

აპარატის მთავარი უპირატესობაა ზეთისთვის სტაბილური ტემპერატურის შენარჩუნება. იგივე არ შეიძლება ითქვას ტაფაში შემწვარ ზეთზე. თერმოსტატი მითითებულ ტემპერატურულ რეჟიმს ინარჩუნებს. შედეგად, ცხიმი არ ხურდება და კანცეროგენები არ გამოიყოფა. შედეგად ვიზიტორები გემრიელ და ჯანსაღ კერძებს იღებენ. აპარატის მუშაობის დროს ზეთი არ დუღდება. მომზადების ბოლოს  ცხიმი იფილტრება და მისი გამოყენება რამდენჯერმეა შესაძლებელი.






 

 "ფრის" აპარატის სახეობები

 

ინსტალაციის მეთოდით

 

სამაგიდე ერთი / ორი კონტეინერით

იატაკზე დასადგმელი - ერთი / ორი თასი, დამონტაჟებული ღია / დახურულ ბაზაზე

სამრეწველო "ფრის" აპარატი  მხოლოდ სწრაფი კვებისთვის არ არის განკუთვნილი. პროდუქტიულობა და კომპაქტური ზომები უზრუნველყოფს აღჭურვილობის ეფექტურ გამოყენებას, როგორც ცალკეული ერთეული ან მსხვილი კვების ობიექტებისთვის. მაგალითად, 8 ლიტრიანი  თასის მოცულობის მოდელი ერთ საათში ამზადებს 10 კილოგრამ კარტოფილს, ორი თასი 18 ლიტრით - 30 კგ, თითო 25 ლიტრი - 50 კგ.










 

როგორ ავირჩიოთ აპარატი ბიზნესისთვის

 

აღჭურვილობის შეძენისას რამდენიმე წესის დაცვა უზრუნველყოფს პერსონალის უსაფრთხოებას, აგარიდებთ დამწვრობას და საწარმოს მუშაობას ეფექტურს გახდის. ასე რომ, რას უნდა მიაქციოთ ყურადღება აპარატის შეძენისას:

 

აპარატის კორპუსის უმნიშვნელოდ გათბობა;

 

ტემპერატურის მარეგულირებლის არსებობა ცხიმის გადახურების თავიდან ასაცილებლად. ეს მოწყობილობა საშუალებას გაძლევთ გამოიყენოთ ზეთის ერთი ულუფა რამდენიმე საკვების შესაწვავად. ამავე დროს, კერძების გემო არ უარესდება;

 

"ავტომატური გამორთვის" ფუნქცია;

 

ჰაერის ფილტრი ხელს უშლის სუნის და კვამლის გავრცელებას შეწვის დროს;

 

თასის საკმარისი მოცულობა მნიშვნელოვანი მახასიათებელია. იგი შეირჩევა კონკრეტული დაწესებულების საჭიროებების გათვალისწინებით;

 

სიმძლავრე გავლენას ახდენს გათბობის დროზე. რაც უფრო მეტი კილოვატია, მით უფრო სწრაფად აღწევს ზეთი სასურველ ტემპერატურას.






 

აპარატის მოხმარება

 

აღჭურვილობის უპირატესობა - გემრიელი ჯანსაღი კერძების მომზადება. გვერდით პანელზე დამონტაჟებული სენსორები ავტომატურად ინარჩუნებენ მითითებულ ტემპერატურულ რეჟიმს, პროდუქტები არ იწვის, რაც გამორიცხავს მათში კანცეროგენების მოხვედრას.  დამწვარი ზეთისა და ცხიმის სუნის არარსებობა. ხრაშუნა მობრაწული ქერქი კერძებს მადის აღმძვრელ იერს მატებს.

 

აპარატის დანიშნულებაა მრავალფეროვანი კერძების მომზადება შეწვის გზით. არა მხოლოდ კარტოფილის და დონატების, ასევე  კიევური კოტლეტების, ხორცის ბურთების, ბოსტნეულისა და თევზის შეწვაა შესაძლებელი.

 

ჩვენი კომპანია ყიდის სამრეწველო მოწყობილობებს ერთი და ორი თასით. დაგვიკავშირდით  და მიიღეთ სრული ინფორმაცია აპარატის ტიპებისა და მახასიათებლების შესახებ.