როგორ ავირჩიოთ პირველი და მეორე კერძების მარმიტი (2023)

როგორ ავირჩიოთ პირველი და მეორე კერძების მარმიტი (2023)

 

მარმიტი

“მარმიტები” პირველი და მეორე კერძებისთვის ტემპერატურის შესანარჩუნებელი მოწყობილობაა. განკუთვნილია სუპების, გარნირების, სოუსების, ხორცის, თევზის და ფრინველის ხანმოკლე ვადით შესანახად.

 

მოწყობილობა და მუშაობის პრინციპი

 

MARMITE-  საკვების გათბობის ალტერნატივაა. ეს მოწყობილობა  კერძებს გემოვნობასა და არომატს უნარჩუნებს.

 

“მარმიტი” არის კონტეინერი, სადაც განთავსებულია ჭურჭელი, რომლის ქვეშ ან ზემოთ განთავსებულია სითბოს წყარო – თერმოსტატი, წყალი, სპეციალური გელი ან ინფრაწითელი (IR) ნათურა. მოწყობილობაზე არის პანელი – ჩართვის / გამორთვის ჩამრთველი, ტემპერატურისა და დროის ღილაკი.

 

კონტეინერის თასი – სტაციონარული ან მოსახსნელი – ყოველთვის მზადდება უჟანგავი ფოლადისგან. ეს კვების ტექნიკისადმი სავალდებულო მოთხოვნაა. უჟანგავი ფოლადი უსაფრთხოა, არ იჟანგება, ინარჩუნებს სითბოს დიდი ხნის განმავლობაში.

“მარმიტის” მუშაობის პრინციპია ოპტიმალურ ტემპერატურაზე საკვების ცხლად შენარჩუნება. განსხვავება იმაშია, რომ კერძი არ ცხელდება და არ იხარშება. აქედან გამომდინარე კერძები ახლად დამზადებულ გემოსა და გარეგნულ იერს ინარჩუნებს.

 

ფართო ტემპერატურული დიაპაზონი – +30 ° C … + 85-90 ° C – საშუალებას გაძლევთ  თითოეული კერძისთვის ინდივიდუალურად შეარჩიოთ იდეალური ტემპერატურა. წვნიანები – არანაკლებ 75 ° C, მეორე კერძი – 65-90 ° C, სოუსები – 60-70 ° C.

 

რა ტექნიკურ მახასიათებლებს უნდა მიაქციოთ ყურადღებამარმიტისშეძენისას?

 

ძაბვა და სიმძლავრე. ეს მაჩვენებლები უნდა შეესაბამებოდეს იმ ოთახს, სადაც მოწყობილობა დამონტაჟდება.

მოცულობა. მიღებული ულუფების რაოდენობის გამოთვლა და დაწესებულების დატვირთვასთან თანაფარდობა.

წონა გაითვალისწინეთ ჩასამონტაჟებელი და სამუშაო მაგიდის მოდელების შეძენისას.

გამოყენების სფერო. საკვების გამათბობლები სტაციონარული და პორტატულია. პირველი განკუთვნილია სასადილოებისთვის, სწრაფი კვებისთვის, მეორე – ფურშეტებისთვის.

 

chafing dish განსხვავდება:შვედური მაგიდის ინვენტარი

 

გათბობის ტიპის მიხედვით

ელექტრო გათბობის ელემენტი

ეთანოლის გელი (მშრალი სპირტი)

წყლის აბაზანა

IR ნათურა

 

მოცულობის მიხედვით:

 

65  ლიტრამდე

 

 

სამაგიდე ან დასადგმელი

 

სამაგიდე მოდელები ბარის ზონაში თავსდება.

დასადგმელი მოდელები განაწილების ხაზების სრულფასოვანი მოდულია: ზედა ნაწილში კერძის კონტეინერისა და გათბობის ელემენტებია განთავსებული, ხოლო ქვედა ნაწილში – ჭურჭელი და ინვენტარი.

 

როგორია იდეალური მარმიტი?

 

დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან

მუშაობს სხვადასხვა ტემპერატურის დიაპაზონში

უერთდება სტანდარტულ ელექტრომომარაგებას

მარტივი მოვლა და მომსახურება

შექმნილია ყოველდღიური გამოყენებისათვის მაღალი გამტარობის პირობებისთვის

 

დაგვიკავშირდით  და მიიღეთ სრული ინფორმაცია მოწყობილობის მოცულობის, ტიპებისა და მახასიათებლების შესახებ.

მრგვალი მარმიტი

შვედური მაგიდის ინვეტნარი

gn მარმიტი sambonet asia